300_starck_logo_500x115_1.jpg

Sas van Gent, 6 mei 2024

Overname Feijter-Granen B.V. door Starck International

Graag willen wij ons aan u voorstellen als de nieuwe eigenaar van Feijter-Granen B.V.

Starck International is een gespecialiseerde aan- en verkooponderneming van agrarische producten die tevens instaat voor de opslag, overslag en distributie van deze producten. Ons geïntegreerd logistiek netwerk stelt ons in staat om aan de wensen van onze klanten en leveranciers te voldoen. Als onderdeel van de Italiaanse Borsari Group, beschikken wij bovendien over een uitgebreid netwerk van internationale partners. Dit maakt het mogelijk om leveringen van grondstoffen te realiseren op vrijwel elk moment en gewenste bestemming.

Onze kernactiviteiten kunnen worden omschreven als het verhandelen en distribueren van agrarische producten voor de mengvoederindustrieën. Wij willen u attenderen op onze website voor extra informatie: www.starckintl.com.

Beëindigen deel van de huidige dienstverlening.

Na een zeer zorgvuldige overweging is besloten een deel van de huidige dienstverlening van Feijter-Granen B.V. stop te zetten. Dit om ons te kunnen concentreren op onze kernactiviteiten en onze logistieke diensten nog verder uit te breiden. Deze essentiële beslissing is uiteindelijk genomen na een grondige evaluatie van onze toekomstige bedrijfsstrategieën en de te verwachten marktontwikkelingen.

Als gevolg hiervan zullen we onderstaande diensten in de nabije toekomst niet langer aanbieden.

  1. De verkoop van zaaizaden en kunstmest na het seizoen 2024
  2. De inname, aan- en verkoop van regionaal geteelde granen en zaden vanuit de oogst 2024.

Wij realiseren ons, dat deze veranderingen ongetwijfeld impact hebben op uw toekomstige bedrijfsvoering. Wij zullen gezamenlijk, indien gewenst, alles in het werk stellen om deze overgangsfase in goede banen te leiden.

Vanzelfsprekend zullen alle lopende zaken en verplichtingen tijdens de veranderingsfase worden afgehandeld op de professionele en efficiënte wijze zoals u die van Feijter-Granen B.V. gewend bent.

Indien u aanvullende toelichting wenst, kunt u ons via de vertrouwde telefoonnummers en per e-mail van Feijter-Granen B.V. contacteren. Wij zijn u vanzelfsprekend graag van dienst.

Erop vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Namens Feijter-Granen B.V.
Vincent Allertz
Directeur