Feijter-Granen B.V. heeft al bijna 180 jaar een passie voor gewassen. Al sinds 1846 is de familie De Feijter actief binnen de agrarische sector.

De roots van het bedrijf voeren terug naar de standaardmolen in Hoek, begin 1800 gebouwd en eigendom van de toenmalige gemeente Hoek. Als molenaar kwamen we toen de eerste De Feijter tegen. Deze standaardmolen werd opgevolg door de in 1857 gebouwde "De Windlust", grotendeels met materialen uit de standaardmolen die voorheen werd gebruikt. De molen is tot 1977 het bedrijf geweest van de familie De Feijter en staat nu op de nationale monumentenlijst.

Het bedrijf verhuisde eind jaren zeventig naar het kanaaleiland in Sluiskil, om er een graanhandel op te richten aan het kanaal van Gent naar Terneuzen. De afgelopen decennia is Feijter-Granen B.V. van een aan de agrarische sector gerelateerd bedrijf uitgegroeid tot een dienstverlenend bedrijf met veel toegevoegde waarde. Feijter-Granen verricht jaarlijks bijna 150.000 tot 200.000 ton op- en overslag voor zichzelf en derden, op de locatie in Sluiskil en ook in andere havens. Dagelijks worden er schepen en auto’s geladen met een verscheidenheid aan agrarisch gerelateerde producten.

300_kanaaleiland_klein.jpg

 

Feijter-Granen is GMP+, SKAL, ISPS, HACCP en NIWO gecertificeerd en geauthoriseerd voor LCI controle.
Wij zijn gespecialiseerd in de inname van granen en zaden.
Met onze kennis en jarenlange ervaring bieden we een totaalpakket en streven
naar het realiseren van een zo hoog mogelijk rendement voor onze klanten.
Bij ons kunt u ook terecht op twee weegbruggen met ieder een capaciteit van 70MT.

Luchtopnames Feijter-Granen B.V.

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden